Etnedal bedrifter

Etnedal bedrifter

Bedrifter i Etnedal kommune i Valdres

På denne siden får du en generell oversikt over bedrifter i Etnedal. 

Etnedal ligger i den sørlige delen av regionen Valdres, på grensen mot Dokka og Nord-Aurdal. Kommunesentrum er Bruflat.

Produkter, varer, tjenester og butikker i Etnedal

Etnedal kart

Er du på leting etter en konkret type butikk, vare eller tjeneste så kan det kanskje være lettere å finne frem ved å bla deg inn på de ulike bransjekategoriene på iValdres.no. Her er bedrifter i hele Valdres kategorisert inn slik at du enkelt skal finne frem til den aktøren som kan hjelpe deg. Være seg en håndverkere, butikker, overnatting eller andre ting.

Se også:
Varer og tjenester i hele Valdres

Oversikt over bedrifter i Etnedal:

Ole Håkon Lofthus AS

Tømrer Ole Håkon Lofthus har jobbet selvstendig fra 1990. Firmaet tar oppdrag innen nybygg, tilbygg og restaurering, inkludert flislegging, muring og støping.

Ødegård Sag

Ødegård Sag i Etnedal produserer produkter for deg som vil ta vare på gamle tradisjoner. Skigard, porter/grinder, utemøbler, trelast og mye mer.

Graner Mat AS

Graner Mat AS i Etnedal tilbyr catering og kokketjenester i Valdres. I tillegg drifter de Blaafladt Spiseri, med fokus på kvalitetsmat laget fra bunnen.

Etnedal Bilruter AS

Etnedal Bilruter AS har faste bussruter i Sør-Valdres og omegn. I tillegg tilbyr de busskjøring i inn- og utland, samt flyttetransport over hele landet, og godstransport mellom Oslo og Valdres.

Geir Kompen

Snøbrøyting og leiekjøring innen landbruket, sveising og reparasjoner av landbruks- og anleggsutstyr, samt salg av jern og armeringsprodukter.

Finn bedrifter i hele Valdres