Bedrifter i Øystre Slidre og Beitostølen

I bunnen av denne siden får du en oversikt over bedrifter i Øystre Slidre kommune. Av tettsteder i kommunen kan Heggenes, Rogne, Skammestein, Volbu og Beitostølen nevnes. 

Øystre Slidre kommune ligger i den nordre delen av Valdres, på grensen mot Jotunheimen. På denne siden får du en oversikt over bedrifter som er lokalisert i Øystre Slidre og i tettsteder som Beitostølen, Heggenes, Rogne, Skammestein, og Volbu.

Øystre Slidre kart

I likhet med resten av Valdres så gjenspeiler den store turismen seg i bedriftenes tilbud, tjenester og varesortiment.

Produkter, varer, tjenester og butikker i Øystre Slidre

Er du på leting etter en konkret type butikk, vare eller tjeneste så kan det kanskje være like enkelt å finne frem i bransjeregisteret her på iValdres.no. Her er bedrifter fra hele Valdres kategorisert slik at du lettere skal finne de tjenestene eller produktene du leter etter.

Se også:
Varer og tjenester i hele Valdres
Overnatting på Beitostølen og omegn
Hyttetomter på Beitostølen og omegn

Oversikt over bedrifter i Øystre Slidre:

Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein forhandler skifer og stein til både innen- eller utendørs bruk. Takskifer, piper, bruddheller med smågatestein, mur, benkplater, røffe sittegrupper m.m. Vi tilpasser oss dine behov!

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll. Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i Vang.

VYRK

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. Skreddersøm fra gulv til tak.

Finn bedrifter i hele Valdres