Bedrifter i Øystre Slidre og Beitostølen

I bunnen av denne siden får du en oversikt over bedrifter i Øystre Slidre kommune. Av tettsteder i kommunen kan Heggenes, Rogne, Skammestein, Volbu og Beitostølen nevnes. 

Øystre Slidre kommune ligger i den nordre delen av Valdres, på grensen mot Jotunheimen. På denne siden får du en oversikt over bedrifter som er lokalisert i Øystre Slidre og i tettsteder som Beitostølen, Heggenes, Rogne, Skammestein, og Volbu.

Øystre Slidre kart

I likhet med resten av Valdres så gjenspeiler den store turismen seg i bedriftenes tilbud, tjenester og varesortiment.

Produkter, varer, tjenester og butikker i Øystre Slidre

Er du på leting etter en konkret type butikk, vare eller tjeneste så kan det kanskje være like enkelt å finne frem i bransjeregisteret her på iValdres.no. Her er bedrifter fra hele Valdres kategorisert slik at du lettere skal finne de tjenestene eller produktene du leter etter.

Se også:
Varer og tjenester i hele Valdres
Overnatting på Beitostølen og omegn
Hyttetomter på Beitostølen og omegn

Oversikt over bedrifter i Øystre Slidre:

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll. Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i Vang.

VYRK

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. Skreddersøm fra gulv til tak.

Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein forhandler skifer og stein til både innen- eller utendørs bruk. Takskifer, piper, bruddheller med smågatestein, mur, benkplater, røffe sittegrupper m.m. Vi tilpasser oss dine behov!

Finn bedrifter i hele Valdres