Vang i Valdres bedrifter

Vang i Valdres bedrifter

Bedrifter i Vang i Valdres

På denne siden får du en generell oversikt over bedrifter i Vang i Valdres. Øye, Vang, Ryfoss, Filefjell og Tyin er steder som kan nevnes. 

Bedriftsoversikt

Vang ligger i den nordlige delen av regionen Valdres og består av områder som Øye, Vang, Ryfoss, Filefjell og Tyin. I lik grad med andre steder i Valdres så er turismen og hytteeiere viktige for næringslivet, noe som gjenspeiler seg i tjenester og varesortiment hos de ulike aktørene.

Vang i Valdres kart

Leter du etter konkrete varer eller tjenester?

Er du på leting etter en konkret type butikk, vare eller tjeneste så kan det kanskje være lettere å finne frem ved å bla deg inn på de ulike bransjekategoriene på iValdres.no. Her er bedrifter i fra hele Valdres kategorisert inn slik at du enkelt skal finne frem til den aktøren som kan hjelpe deg. Være seg en håndverkere, butikker, overnattingsmuligheter eller andre tjenester/produkter.

Se også:

Savner du din bedrift i oversikten?
Legg igjen navn og kontaktinfo nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Oversikt over bedrifter i Vang i Valdres:

Stende Bygg

Stende Bygg tar på seg tømrer- og snekkerarbeid primært i Vang kommune, men utfører også oppdrag i Vestre Slidre og Øystre Slidre.

Elektromontasje AS

En autorisert el-entreprenør som er lokalisert i Vang i Valdres, med egen avdeling i Årdal. Tilbyr tjenester innen et bredt fagområde

Jotun Bygg AS

Tømrerbedrift i Vang i Valdres med lang erfaring. Tømrer og betongarbeid, i tillegg til salg av arbeidsklær fra Blåkläder

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll. Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i Vang.

Pelssau

Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn, skinnfelle, ull og annet håndverk til salg fra gården i Vang. Kan også bestilles og sendes per post.

Tyin Hytteservice AS

Tilbyr de fleste tjenester som kan knyttes til hytteservice på Tyin. Snekkerarbeid, brøyting og snømåking, salg av ved, malearbeid, vaktordninger med alarm..

Tveitabru Bygg AS

Tveitabru Bygg AS er en totalleverandør når du skal bygge eller rehabilitere hytte, hus eller andre bygg i Valdres. Egen elementproduksjon i Valdres og har spesialisert seg på å levere nøkkelferdige hytter på Syndin, Vaset og Valdres forøvrig.

Jotun Fishing

Jotun Fishing tilbyr skreddersydde fiskeopplevelser i Jotunheimen for hele familien. Vi er lommekjent i de flotte fiskevannene i Vang i Valdres. Det som er spesielt bra her, er at fisken biter lett, du får helt urørt natur og snittstørrelse.

Eidsbugarden hotell

Eidsbugarden hotell ligger i vestenden av Bygdin midt i Jotunheimen, Norges høyestliggende fjellområde med mange fjelltopper på over 2000 meter over havet.

Egges Mekaniske AS

Egges Mekaniske AS tilbyr sveising av alt innen stål/aluminium/rustfritt og produksjon av div. konstruksjoner etter kundens behov. Rekkverk, snøscootersleder, skilt, medaljer, bein/understell til bord, reoler..

Finn bedrifter i hele Valdres