Overnatting i Valdres
Lokale bedrifter

Overnatting i Sør-Aurdal

På denne siden ønsker vi å hjelpe deg med å finne overnatting Sør-Aurdal. Være seg hotellrom, leiligheter og hytter til utleie, campinghytter og campingplasser.

Vår erfaring er at det kan være utfordrende å få oversikt over mulighetene man har for overnatting i Sør-Aurdal kommune. Vi ønsker derfor å lage en oversikt som hjelper deg med å finne hotell, leilighet- og hytteutleie, campinghytter og andre steder hvor man kan finne seg husly i en kort eller lengre periode i Sør-Aurdal.

Overnatting i Bagn, Reinli, Leirskogen og Hølera

Bagn er kommunesentrum i Sør-Aurdal kommune, med kort avstand til stedene Reinli, Leirskogen og Hølera. For å nevne noen av mulighetene i Bagn og omegn: Bagn har en av Sør-Norges mest interessant krigshistorier fra andre verdenskrig, med tilhørende museum og andre steder å oppsøke for krigshistorie. Reinli Stavkirke er faktisk bare den ene stavkirken i kommunen. Mikkjel Fønhus levde i Hølera med all historien det medfører. Rafting for hele familien på Begna. Skisenter i Stavadalen.

Overnatting i Begnadalen

Begnadalen ligger ca. 3 mil sør for Bagn og er av de første stedene man kommer til i Valdres (sørfra). Arrangementene er flere også i Begnadalen, med konserter, revyer og andre kulturelle arrangement, og et populært kremmertorg som arrangeres 2 ganger årlig er noen få eksempler.

Overnatting i Hedalen

Ved å ta til venstre i Nes i Ådal eller ved Tollefsrud i Begnadalen så kommer du til Hedalen. Hedalen ligger tett inntil Vassfaret med alle fantastiske muligheter det gir, har et yrende kulturliv, 2 av Østlandet beste elvekajakkelver og Hedalen stavkirke (den andre stavkirken i kommunen), for å nevne noe.

Vi har også en oversikt over overnatting i Valdres, hvor du også kan finne steder å bo også andre steder i Valdres.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle