Nord-Aurdal bedrifter

Nord-Aurdal bedrifter

Bedrifter i Nord-Aurdal kommune

Her får du en generell oversikt over bedrifter i Nord-Aurdal kommune i Valdres. Fagernes, Leira, Aurdal, Skrautvål, Tisleidalen og Ulnes er steder i kommunen som kan trekkes frem.

Bedriftsoversikt

Nord-Aurdal kommune ligger midt i regionen Valdres og består av steder som Fagernes, Leira, Aurdal, Skrautvål, Ulnes og Tisleidalen.

Nord-Aurdal kart

Fagernes er det eneste stedet i Valdres med bystatus og er sammen med Leira, regionens handelssentrum. Der er det kjøpesentre og butikker som trekker innbyggere, hytteeiere og andre fra hele Valdres.

Varer, tjenester og butikker i Nord-Aurdal

Er du på leting etter en konkret type butikk, vare eller tjeneste så kan det kanskje være lettere å finne frem ved å bla deg inn på de ulike bransjekategoriene på iValdres.no. Her er bedrifter fra hele Valdres kategorisert inn slik at du enkelt skal finne frem til den aktøren som kan hjelpe deg.

Se også:

Savner du din bedrift i oversikten?
Legg igjen navn og kontaktinfo nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Oversikt over bedrifter i Nord-Aurdal:

Hageland Valdres

Valdres Hagesenter AS på Leira i Valdres, tilknytta kvalitetskjeden Hageland, er et fullsortimentsenter som fører alt fra planter, blomster, buketter, hageutstyr og interiør.

Hovli Auto AS

Lokaler på Leira i Valdres og er regionens Toyota forhandler. Levering av nye Toyota biler, innbytte av gammel bil, finansiering, bilrekvisita og deler m.m.

TALA

TALA er et reklamebyrå i Valdres som tilbyr et bredt spekter av tjenester tilknyttet markedsføring. Blant annet har vi utviklet og drifter denne nettportalen, iValdres.no.

Valdres Last AS

Valdres Last AS tilbyr transport og evt. flytting i Valdres og på Østlandet. Skapbil m/løftelem på 30 kubikk til disposisjon. Kort responstid, bed om tilbud. Vi har Vipps!

CutAtude frisørsalong

CutAtude er en splitter ny, moderne frisørsalong i Valdres som drives av frisør Anniken Olsrud; den eneste salongen på Fagernes kjøpesenter. Kom innom og få en hårklipp helt etter dine egne ønsker

Damenes Klær AS

Damenes Klær er en frittstående klesbutikk på Fagernes, altså har vi ingen kjedetilknytning. Resultatet er at du hos oss finner et unikt utvalg klær, skjerf og smykker spesifikt plukket ut etter vår klesbevissthet.

Retura Val-Hall AS

Retura Val-Hall AS spesialtilpasser miljøvennlige avfallsløsninger til næringslivet i Valdres og Hallingdal. I tillegg har de utleie / salg av avfallsbeholdere og containere, komprimatorer, sortering av avfall m.m.

Net2You

Net2You er den lokale leverandøren av bredbånd i Valdres. Leverer både via radio og kabel, og kan dermed oppnå god hastighet også på utfordrende steder

Valhall Auto AS

Forhandler av Nissan, Suzuki og Isuzu i Valdres. I tillegg er vi tilknyttet verkstedkjeden MECA og utfører service, PKK/Eu-kontroll og andre tjenester på kryss av bilmerker.

Lekesenteret Valdres

Vår lekebutikk tilbyr et stort, variert utvalg kvalitetsleker for små og store barn. Gjennom kjedesamarbeidet med Ringo har vi tilgang til varer fra gode leverandører, og er til enhver tid oppdatert på de nye trendene i markedet.

Prosess Automasjon AS

Prosess Automasjon AS tilbyr tjenester innen automatisering av bygg, SMS-varsling og overvåkning, renovasjon av tekniske installasjoner, og er totalleverandør av vannforsyningsanlegg.

FRANITA

FRANITA er en klesbutikk i Fagernes sentrum som kan by på det lille ekstra. Et bredt og unikt sortiment av moteklær til kvinner, med service i hovedsetet

Valdres Optikk

Valdres Optikk er en optisk forretning i Gjensidigegården på Fagernes. Vi utfører synsundersøkelser og forhandler briller, solbriller, kontaktlinser og andre relaterte produkter

OK Hagen Valdres

O.K. Hagen Valdres på Leira tilbyr produkter innen optikk, klokker, gull – sølv og interiør. Vi er medlem i c)optikk som er Norges ledende optiker kjede. Vi utfører synsprøver både i butikk og hjemme hos kunder.

Hovrud Maskin

Maskinentreprenør på Leira i Valdres som utfører de fleste tjenester knytt til anleggsbransjen. Graving, massetransport, brøyting, sprengning, maskintransport

Per Reboli AS

Per Reboli AS er en lokalprodusent av spekemat og kjøtt i Valdres. Kvalitetsråvarer uten kunstige tilsetningsstoffer. Slakteributikk på Leira i Valdres

Valdres Skinn og Ull

Valdres Skinn og Ull er en butikk i Aurdal som selger tradisjonsrike kvalitetsklær av forskjellige typer skinn og ull. Varesortimentet strekker seg fra ullgensere og -jakker, sokker, luer, sko og div. andre ullvarer.

Finn bedrifter i hele Valdres