Bedrifter i Vestre Slidre i Valdres

På denne siden får du en generell oversikt over bedrifter i Vestre Slidre kommune. Røn, Slidre, Lomen og Vaset er noen områder som kan nevnes. 

På denne siden får du en generell oversikt over bedrifter i Vestre Slidre kommune og områder som Slidre, Røn, Lomen og Vaset.

Vestre Slidre kart

Er du på leting etter en konkret vare eller tjeneste, så kan det kanskje være like enkelt å finne frem i bransjeregisteret her på iValdres.no. Der finner du bedrifter innen de fleste bransjer og fra hele Valdres.

Se også:
Varer og tjenester i hele Valdres

Oversikt over bedrifter i Vestre Slidre:

Varmepumpe Spesialisten AS

Varmepumpe Spesialisten AS tilbyr blant annet varmepumper og vannbåren varme til private boliger og næring, varme-/ kjøleanlegg til skoler, kontor og næringsbygg, samt solcellepanel og solfangere for 100% fornybar energi.

Vaset Hytteservice

Vaset Hytteservice tilbyr varierte tjenester til hyttefolk på Vaset og omegn. Brøyting og måking av hyttetak, trefelling og rydding av tomter, vedlikehold av bygg og ellers oppgaver du skulle ha behov for.

Lofoss Fisk

Lofoss Fisk er en rakfiskprodusent med produksjon i Ryfoss, lengst nord i Vestre Slidre kommune. Produsenten har opp igjennom årene fått imponerende mange utmerkelser for sin rakfisk.

JR VVS & ANLEGG

JR VVS & ANLEGG gjør alt innen vann, varme og sanitær, samt tomter, planering, graving, drenering og mer. I tillegg er de medlem av Rørkjøp og tilbyr med det salg av kvalitetsprodukter på sin nettbutikk.

Finn bedrifter i hele Valdres