Publisert
15/01/2021
Skrevet av
Simen Valdemar Thorsrud
Kategori

iValdres er 6 år og feirer med ny nettside

iValdres ble lansert i januar 2015 og fyller med det 6 år. Nå har vi bygget hele siden på nytt, for å i møtekomme dagens krav, forventninger og åpne for nye muligheter i tiden som kommer.

Ser jeg tilbake på formålet med å etablere iValdres og hvordan disse 6 årene har gått, må den generelle konklusjonen være at dette har vært en stor suksess. Siden har etablert seg som en av de desidert mest besøkte nettsidene i Valdres, det har blitt enklere å finne lokale tilbud digitalt, rundt 250 lokale bedrifter har blitt mer synlig og tusenvis følger vår store oversikt over stillingsmarkedet i Valdres.

I 2020 har iValdres hatt over 320 000 besøk, hvorav 170 000 unike brukere og langt flere sidevisninger! Disse tallene, sammen med gode tilbakemeldinger fra både private og bedrifter, gjør meg personlig glad, ydmyk og stolt.

Den nye nettsiden

Denne nye versjonen av iValdres bygger på den visuelle profilen vi allerede hadde, men har en langt mer moderne kildekode. Vi har tilpasset og effektivisert alle sider for at du som bruker lettere og raskere skal finne det du leter etter. Siden er også bedre tilrettelagt for satsing på nye områder.

Fremover kommer vi til å bruke mer tid på iValdres. Både forbedre de tjenestene vi har, men også satse innen nye områder. Ved lansering av den nye siden har aktuelt innhold fått en mer sentral plass. Vi ønsker mer redaksjonelt innhold, hvor vi blant annet ønsker å fortelle andres historier, opplevelser og suksesser i Valdres. Det vil ta noen uker før alt er på plass, så ikke forvent mye innhold nå helt i starten.

Andre tjenester vi jobber med er myntet mot iValdres sin største brukergruppe, dere som har eller vurderer hytte i Valdres. Blant annet det å gjøre det enklere og mer effektivt å bruke lokale tilbud.

Godt nytt år!

crosschevron-down-circlechevron-left-circle