Beitostølen Sommerpark

Alpinanlegget på Beitostølen er aktivt i bruk også på sommeren. Når snøen forsvinner kan du ta med familien til Beitostølen Sommerpark.

Olabil-bane

Det gikk overraskende fort på undertegnede og kunne på mange måter minne om gokart. Svingene kommer fort og man får virkelig bruk for kjøreferdigheter og raske reaksjoner. Les mer om olabil-banen her. 

Olabil på Beitostølen

Bob-bane på Beitostølen

Bob- / sommerkjelkeanlegg

En mini- og sommerversjon av vinteridretten Norge ikke har hevdet seg spesielt mye innen. Legg deg over i svingene og unngå for mye luftmotstand. En morsom og spennende aktivitet for hele familien. Les mer om anlegget her.

Kiddie Bumper Boats

Små batteridrevne båter for barn som kjøres i et 35cm dypt basseng. Ulike størrelser på båtene gjør at aktiviteten passer for barn fra 1 ½ og opp til 12 år. Les mer om Kiddie Bumper Boats på Beitostølen her.

Kiddie bumper boats på Beitostølen

Gyrotrampoline på Beitostølen

Gyrotrampoline

En enorm gyrotrampoline hvor barn i alle aldre kan forsøke seg på triks og hopping under trygge forhold og veiledning. Les mer om trampolinen her.

Høydebane for barn

Mini-høydebane for passer for barn fra 6år og oppover. Taubaner, broer og trygge forhold. Les mer om høydebanen på Beitostølen her.

Høydebane for barn Beitostølen

Frisbee-golf på Beitostølen

Frisbee-golf

Kombinasjonen frisbee og golf er en aktivitet for hele familien. Banen er på totalt 9 kurver og utstyr kan leies hos blant andre Beito Aktiv. Les mer om banen og regler her.

Se også:
Andre aktiviteter og opplevelser i Valdres