Brodrene Dokken AS i arbeid
Annonse

Brødrene Dokken AS

Brødrene Dokken AS er et maskinentreprenørfirma fra Bagn som utfører alle typer grunnarbeider over hele Østlandet med hovedfokus i Valdres, Oslo og Akershus.

Bedriften ble etablert av Jan Dokken i 1982, i 2004 ble bedriften organisert som aksjeselskap og i 2012 gjennomgikk bedriften en omorganisering hvor blant annet søsterselskapene Dokken Anleggsmaskiner AS og Dokken Eiendomsutvikling AS ble etablert. Hele konsernet driftes i dag fra Bagn i Valdres.

Vår kundekrets består av alt fra privatpersoner, andre bedrifter i privat næringsliv og stat/kommune. De siste årene har Brødrene Dokken utført en rekke prosjekter med bredt omfang, blant annet store utbygginger av E16 i Sør-Aurdal.

På vår nettside får du mer informasjon om våre prosjekter

Målsetning og gjennomføring

Bedriften har siden 1982 hatt som målsetning å utføre god kvalitet og levere gode og gjennomtenkte løsninger som gagner prosjektet som helhet. Dette regnes som det største konkurransefortrinnet til Brødrene Dokken. Vi oppnår dette gjennom å være løsningsorienterte, både ved prosjektering, generell planlegging/gjennomføring og når utfordringer oppstår.

Brødrene Dokken legger vekt på å være innovative og har derfor en moderne maskinpark. Vi ønsker hele tiden å ligge i forkant av utviklingen og mener at kontinuerlig forbedring er noe som alltid skal vektlegges. Generelt har Brødrene Dokken en bra, utfyllende og solid maskinpark.

Les mer om våre målsetninger og gjennomføringsevner

Jobbe hos oss

Vi utlyser alle våre ledige stillinger gjennom vår side på Facebook.

Vi er alltid på utkikk etter å utvikle og ønsker derfor alltid å knytte til oss dyktige medarbeidere. Har du det lille ekstra så hører vi gjerne ifra deg uavhengig av utlyste stillinger.

Se www.brodr-dokken.no for mer informasjon om selskapet

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle