Lastebil fra Fagernes Anlegg
Annonse

Fagernes Anlegg AS

Fagernes Anlegg AS er en solid og konkurransedyktig entreprenørbedrift lokalisert midt i Valdres. For oss er det viktig å levere god kvalitet - til riktig tid og pris. Vi har høy kompetanse på alle våre områder innenfor vårt fagområde, og kan tilby tjenester helt fra idé til ferdig produkt!

Fagernes Grave- og Anleggsservice som i dag er Fagernes Anlegg AS ble stiftet i 1988. Selskapet eies og drives av Alexander Styve, Bjørn, Gjermund og Edvard Gigstad. Edvard har mer enn 50 års erfaring i bransjen, etter at den første gravemaskinen ble anskaffet i 1975.

Våre tjenester

Vi utfører arbeid både for privatpersoner, bedrifter og offentlig sektor.

Vi har en variert maskinpark tilpasset for de aller fleste type jobber, ingen jobb er for stor og ingen jobb er for liten.

Bedriften er Miljøfyrtårnsertifisert og arbeider stadig for å vise til tiltak som gjør både drift og utførelse så miljøvennlig som mulig.

For oss er det viktig å levere god kvalitet, til riktig tid og til riktig pris. Vi utfører arbeidet så skånsomt som mulig så vi ivaretar naturen og terrenget rundt på best mulig måte.

Les mer om våre tjenester på fagernes-anlegg.no

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle