Annonse
Bilde fra bedriften Fagernes Anlegg AS
Fagernes Anlegg AS, logo
Bygdinvegen 156, 2900 Fagernes
958 88 203
Send mail
Hjemmeside

Fagernes Anlegg AS

Fagernes Anlegg AS (tidligere Fagernes Grave- og Anleggsservice) blei stiftet i 1988 og er en familiebedrift som tilbyr de fleste tjenester knyttet til anlegg. Bedriften eies og drives av Edvard, Bjørn og Gjermund Gigstad. Førstnevnte har 40 års erfaring fra bransjen, etter at den første gravemaskinen blei anskaffet i 1975.

Tomtearbeid, graving og massetransport, vann og avløp, snøbrøyting, drenering og maskintransport er noen få eksempler på oppdrag som Fagernes Anlegg er godt kjent med. Bedriften har også samarbeidspartnere innen anleggsgartneri og stenarbeid som blir involvert etter behov.

Dyktige medarbeidere og variert maskinpark

Vi har dyktige medarbeidere og en variert maskinpark som gjør at vi kan ta på oss de fleste oppdrag innen anleggsbransjen. Ingen jobb er verken for stor eller liten og vi utfører arbeid både for privatpersoner, bedrifter og offentlig sektor.

Våre medarbeidere gjør sitt ytterste for å utføre arbeidet så skånsomt som mulig for å ivareta naturen og terrenget rundt så godt det lar seg gjøre.

Referanser

Gjennom flere år har vi opparbeidet oss en lang referanseliste av oppdrag og har til enhver tid flere pågående prosjekter. For å lese mer om prosjektene og referansene kan du se fagernes-anlegg.no.

Ta kontakt så finner vi en god løsning.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-right