Bilde av Sliperiet Bagn
Annonse

Sliperiet Bagn

Sliperiet i Bagn er en historisk bygning som har preget Sør-Aurdals historie gjennom 100år. Nå skal vi samle et bredt lokalt næringsliv under samme tak og slik tilrettelegge for samarbeid, kompetanseheving og bedre arbeidsmiljø!

Bygget har en rik næringslivshistorie med stor sliperi-industri og 60-70 ansatte på begynnelsen av 1900-tallet, kraftproduksjon og ulike produksjoner av møbler og innredninger. Les mer om historien på våre nettsider.

Kontorfellesskap

Vi er i god gang med å utvikle 2 etg. til et kontorfellesskap som skal samle lokalt næringsliv og med fleksiplasser for blant annet hytteeiere som ønsker plass i perioder. Vi har ledige kontorer, men har god plass til å bygge flere kontorer.

Lager og boder

I 3 etg. har vi bygget opp et lagerhotell med boder på ca. 3x3m. I tillegg leier vi ut lagerplass andre steder i bygget på kort- og langtidsleie, f.eks. vinterlagring av kjøretøy.

Større næringslokaler

Med en grunnflate på rundt 1000kvm har vi fortsatt god plass og har du ideer eller behov for plass, så håper vi du tar kontakt for å se på mulighetene i Sliperiet.

Les mer på sliperiet-bagn.no

Ta gjerne kontakt med Oddvar Fremgaard for muligheter i bygget. Tlf. 915 58 888, post@fremgaard.no

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle