Trio Elektro AS, lampe som illustrasjon
Annonse

Trio Elektro AS

Trio Elektro AS er en solid elektroentreprenør på Fagernes med hele Valdres som marked. Bedriften utfører oppdrag både for privatpersoner og næringslivet.

909 88 326 (vakttelefon)

Etter mange års erfaring fra bransjen etablerte Andris Stee, Arne Weeg og Rune W. Larsen Trio Elektro i 2007 og har siden tatt posisjon som en kjent aktør i hele Valdres.

Rune (daglig leder) er bedriftens installatør, har 15års erfaring som elektriker og et utdannet ingeniør. Andris har over 20 års erfaring fra bransjen og innehar bred kompetanse som elektriker. I tillegg er Morten Ødegård, Even Storhaug og Vegard Riseng ansatt som elektrikere.

Privat

Vi gjør alt fra å prosjektere og planlegge komplette elektriske anlegg, til å utføre service og vedlikehold. Trio Elektro skal være en rådgiver i forhold til smarte, energieffektive løsninger for din bolig. Se trioeletro.no for mer informasjon om våre tjenester til privatmarkedet.

Proff

Vi tar på oss alt fra små til store oppdrag for bedrifter. Tar vare på ditt eksisterende anlegg, forebygger strømsvikt, og prosjekterer nye el-anlegg. Vi gir deg også råd om hvordan ditt kontor kan kutte driftskostnadene med strømsparende løsninger. Les mer om våre tjenester til proffmarkedet på trioeletro.no.

Ta kontakt så finner vi en gunstig løsning sammen

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle