ValdresBil på Spikarmoen Fagernes
Annonse
Spikarmoen 1, 2900 Fagernes
61 35 86 00
Verksted: Personbil
07:3016:00
Verksted: Nyttekjøretøy
07:3015:30
Delelager og utstyr
07:3016:00
Bilsalg
08:0016:00
Caravan
08:0016:00
Salg på lørdag kan avtales

ValdresBil AS

ValdresBil AS er et komplett bilanlegg på Spikarmoen ved Fagernes. Her forhandler vi nye og brukte biler. Vi driver stort innenfor verksteddrift med autorisasjoner for personbil, varebil, lastebil, buss, bobil og caravan.

Bil

Vi forhandler merkene Peugeot, Mercedes-Benz varebil og Mitsubishi. Merkene har et stort utvalg biltyper til privat og næringsmarked. Vi tilbyr prøve-kjøring, finansiering, innbytte og ellers alt du trenger innen bil.

Bobil og caravan

Vi forhandler bobiler og campingvogner fra kvalitetsmerkene Adria, KABE og Sun Living. Sammen med utstillingen av biler og vogner har vi også en stor KAMA-fritid og utstyrsbutikk på anlegget.

Vi utfører reparasjoner, vedlikehold, gass/fukt-kontroll og ellers det du trenger hjelp med på din caravan eller bobil. Vi er medlemmer i Norges Caravan bransjeforbund samt i Bobilenes servicekjede.

Tungbilverksted

Her har vi kontakter med Mercedes-Benz og MAN på lastebil & buss. Men vi reparerer på alle merker av nyttekjøretøyer. Her utføres EU-kontroller, fartsskriver-verksted og 24H-service.

På bilskade samarbeider vi med vår gode nabo Kollstad Lakk & Sandblåsing.

Deler og tilbehør

Vi har original deler og tilbehør til alle våre merker. I tillegg skaffer vi MECA deler til alle bilmerker gjennom Autogruppen.

Velkommen til oss på Valdresbil AS

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle