Illustrasjonsbilde for ledig stilling som Allsidig kontormedarbeider
Stillingsannonse

Beitostølen Maskin og Transport AS er en av de ledende maskinentreprenørene i Valdres. Med 18 fast ansatte, og med arbeidsoppgaver fra nybygg, tomtegraving, sprenging og brøyting er det varierte arbeidsdager i et godt arbeidsmiljø.

Se hjemmeside
Snarest
Bjørn Erik Evensen
Daglig leder
974 97 640
Kontormedarbeider
Beitostølen Maskin og Transport AS
Beitostølen
Denne stillingSannonsen har utløpt
Ledig stilling

Allsidig kontormedarbeider

Beitostølen Maskin og Transport AS søker nå flere dyktige medarbeidere for å være med å føre bedriften videre!

Arbeidsoppgaver:

Vi søker en allsidig kontormedarbeider med erfaring fra lignende bransjer. Som en kontormedarbeider vil du bidra i det daglige forefallende arbeidet, men også bli tildelt ulike ansvarsområder. Dette kan være blant annet oppfølging av ansatte, oppfølging av brøytesystem og henvendelser, oppfølging av miljøfyrtårn, fakturering og oppdatering av nettside og sosiale medier.

I tillegg ønsker vi oss en som er selvstendig i arbeidet, med god kjennskap til våre arbeidsoppgaver. Da vil det kunne være muligheter for å bistå med anbudsregning, befaringer, oppfølging av ulike prosjekter og fremdriftsplanlegging.

Ønsket kompetanse:

Som ansatt hos oss må du være en selvstendig person som kan ta ansvar, men også jobbe godt i team med medarbeidere. Fagbrev eller relevant erfaring er ønskelig, i tillegg til grunnleggende tekniske kunnskaper, for å beherske ulike systemer. Du må være serviceinnstilt, og kunne beherske norsk både skriftlig og muntlig på en god måte.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Godt arbeidsmiljø og trivelige medarbeidere
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Muligheter for å jobbe noe fra hjemmekontor

Om du kjenner deg igjen i noen av beskrivelsene, men kanskje ikke alle, ønsker vi likevel gjerne at du søker. God opplæring og innføring blir gitt ved oppstart.

Ved spørsmål om stillingen kontakt daglig leder Bjørn Erik Evensen på 974 97 640, eller send mail til post@beitomaskin.

Søknader ønskes sendt til post@beitomaskin.no snarest, oppstart etter avtale.

Beitostølen Maskin og Transport AS er en av de ledende maskinentreprenørene i Valdres. Med 18 fast ansatte, og med arbeidsoppgaver fra nybygg, tomtegraving, sprenging og brøyting er det varierte arbeidsdager i et godt arbeidsmiljø.

Se hjemmeside
Se flere ledige stillinger
crosschevron-down-circlechevron-left-circle