Bedrifter i Sør-Aurdal kommune i Valdres

På denne siden får du en generell oversikt over bedrifter i Sør-Aurdal kommune. Tettsteder som Bagn, Reinli, Begnadalen og Hedalen kan nevnes. 

Sør-Aurdal ligger i den sørlige delen av regionen Valdres og består av tettsteder som Bagn, Reinli, Bagnadalen og Hedalen. Det store antallet hytter, sammen med gjennomgangstrafikken på E16, gjør at store deler av kommunens næringsliv er knyttet opp mot turisme. Noe som gjenspeiler seg i tjenester og varesortiment hos de ulike aktørene.

Produkter, varer, tjenester og butikker i Sør-Aurdal

Sør-Aurdal kart, for å illustrere bedrifter i Sør-Aurdal

Er du på leting etter en konkret type butikk, vare eller tjeneste så kan det kanskje være lettere å finne frem ved å bla deg inn på de ulike bransjekategoriene på iValdres.no. Her er bedrifter i hele Valdres kategorisert inn slik at du enkelt skal finne frem til den aktøren som kan hjelpe deg. Være seg en håndverkere, butikker, overnatting eller andre ting.

Butikker i Bagn

Som kommunesentrum og største tettsted i Sør-Aurdal er det naturlig at det ligger flest butikker i Bagn, men butikker finner du i hele kommunen. I Bagn ligger kjøpesenteret Valdrestunet som har den største konsentrasjonen av butikker.

Se også:
Varer og tjenester i hele Valdres
Overnatting i Sør-Aurdal
Butikker i Bagn

Oversikt over bedrifter i Sør-Aurdal:

Piltingsrud gard

Piltingsrud gardshotell leier ut rom i bonderomantiske omgivelser. Produserer egne lokale matvarer og med eget spiseri, teater og selskapslokale i låven, kan du få ditt livs bryllup eller firmaarrangement

BRUSTAD Bagn

BRUSTAD Bagn fører alt fra klær og sko til både kvinne, herre og barn, til produkter innen kjøkken, interiør, smykker og parfymer, samt garn, helsekost og tilbehør som solbriller og vesker, m.m.

Snekkerfrua

Snekkerfrua i Bagn leverer og monterer alt fra kjøkken-, baderom- og soveromsinnredninger, samt andre typer innredning og interiør, som TV-benker, kommoder, senger og nattbord og lignende.

Sørbøen Skogservice

Sørbøen Skogservice tilbyr råd og veiledning innen skogbruk, og utfører alt innen manuelt skogsarbeid, som planting, ungskogpleie, tynning, manuell hogst, fjerning av vanskeligstilte trær, flishugger / kvisthugger

Valdresskigard

Valdresskigard har lang erfaring med å produsere skigard på gamlemåten. I tillegg leverer de andre typer tregjerder, porter og grinder, håndlagede utemøbler, fyringsved, utleie av minigraver m.m.

Jabra Maskin AS

Jabra Maskin AS hjelper deg med massetransport, grusing, brøyting og andre tjenester tilknyttet tippbil. I tillegg forhandler bedriften dekk og felg; bil, lastebil og andre kjøretøy

MF Kjøtt

Foredler kjøttet fra gården i Bagn og hjortevilt fra Valdres. Spekepølser, karbonadedeig, kverna kjøttdeig, medisterfarse og ellers på bestilling

Mjøsbil avd. Bagn

Mjøsbil avd. Bagn, tidligere Bagn Bilservice, har holdt til i Bagn i mange år. Vi er både Mekonomen Bilverksted og Vianor Dekksenter – hos oss får du med andre ord hjelp til det meste som har med bil å gjøre.

Finn bedrifter i hele Valdres