Bedrifter i Sør-Aurdal, illustrert med Valdres på et Norgeskart
Lokale bedrifter

Bedrifter i Sør-Aurdal, Valdres

På denne siden får du en oversikt over bedrifter i Sør-Aurdal, en kommune lengst sør i Valdres. Av tettsteder kan Bagn, Reinli, Begnadalen og Hedalen nevnes som de største. Det store antallet hytter, sammen med gjennomgangstrafikken på E16, gjør store deler av næringslivet knyttet mot turisme.

Varer og tjenester i Sør-Aurdal

Er du på leting etter en konkret type butikk, vare eller tjeneste så kan det kanskje være lettere å finne frem ved å bla deg inn på de ulike bransjekategoriene på iValdres.no. Her er bedrifter i hele Valdres kategorisert inn slik at du enkelt skal finne frem til den aktøren som kan hjelpe deg. Være seg en håndverkere, butikker, overnatting eller andre ting.

Flest butikker i Bagn

Som kommunesentrum og største tettsted i Sør-Aurdal er det naturlig at det ligger flest butikker i Bagn, men butikker finner du i hele kommunen. I Bagn ligger kjøpesenteret Valdrestunet som har den største konsentrasjonen av butikker.

Andre næringer

Som nevnt har mange bedrifter sin viktigste målgruppe i hytteeiere og turister, men du finner også andre ledende miljøer. Som en stor skogbrukskommune, finner du blant annet et stort kompetansemiljø på foredling av skog og tre som materiale.

Les merVis mindre
1 3
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle