Sør-Aurdal bedrifter

Sør-Aurdal bedrifter

Bedrifter i Sør-Aurdal kommune i Valdres

På denne siden får du en generell oversikt over bedrifter i Sør-Aurdal kommune. Tettsteder som Bagn, Reinli, Begnadalen og Hedalen kan nevnes. 

Bedriftsoversikt

Sør-Aurdal ligger i den sørlige delen av regionen Valdres og består av tettsteder som Bagn, Reinli, Bagnadalen og Hedalen. Det store antallet hytter, sammen med gjennomgangstrafikken på E16, gjør at store deler av kommunens næringsliv er knyttet opp mot turisme. Noe som gjenspeiler seg i tjenester og varesortiment hos de ulike aktørene.

Produkter, varer, tjenester og butikker i Sør-Aurdal

Sør-Aurdal kart, for å illustrere bedrifter i Sør-Aurdal

Er du på leting etter en konkret type butikk, vare eller tjeneste så kan det kanskje være lettere å finne frem ved å bla deg inn på de ulike bransjekategoriene på iValdres.no. Her er bedrifter i hele Valdres kategorisert inn slik at du enkelt skal finne frem til den aktøren som kan hjelpe deg. Være seg en håndverkere, butikker, overnatting eller andre ting.

Butikker i Bagn

Som kommunesentrum og største tettsted i Sør-Aurdal er det naturlig at det ligger flest butikker i Bagn, men butikker finner du i hele kommunen. I Bagn ligger kjøpesenteret Valdrestunet som har den største konsentrasjonen av butikker.

Se også:

Savner du din bedrift i oversikten?
Legg igjen navn og kontaktinfo nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Oversikt over bedrifter i Sør-Aurdal:

Valdres Mathus

Valdres Mathus i Bagn og serverer frokost, lunsj og middag laget av lokale råvarer. I tillegg tilbyr de takeaway, catering, matlevering, uteservering og hjelp til å leie lokaler ved ulike arrangement

Bagn Bilservice

Bagn Bilservice har holdt til i Bagn i mange år. Vi er både Mekonomen Bilverksted og Vianor Dekksenter – hos oss får du med andre ord hjelp til det meste som har med bil å gjøre.

Jabra Maskin AS

Jabra Maskin AS hjelper deg med massetransport, grusing, brøyting og andre tjenester tilknyttet tippbil. I tillegg forhandler bedriften dekk og felg; bil, lastebil og andre kjøretøy

Valdresskigard

Valdresskigard har lang erfaring med å produsere skigard på gamlemåten. I tillegg leverer de andre typer tregjerder, porter og grinder, håndlagede utemøbler, fyringsved, utleie av minigraver m.m.

MF Kjøtt

Foredler kjøttet fra gården i Bagn og hjortevilt fra Valdres. Spekepølser, karbonadedeig, kverna kjøttdeig, medisterfarse og ellers på bestilling

Kvaal Maskin AS

Kvaal Maskin står til tjeneste med stort sett alt innen graving og brøyting, samt noe service på traktor. De har lang fartstid i bransjen og godt fornøyde kunder.

Rustebakke Gard

Rustebakke Gard ligger på solsiden i Garthus, Begnadalen i Sør-Aurdal, innfallsporten til Valdres. Leiligheter på gården leies ut hele året og er en god base for turer og opplevelser rett utenfor døra.

Bagn Hjem & Fritid

I detaljhandelen Bagn Hjem & Fritid finner du et stort og variert utvalg innen et vidt spekter av varegrupper. Hytteartikler, uteartikler, kjøkkenartikler, hvitevarer, elektriske produkter og div. sesongavhengige varer

Finn bedrifter i hele Valdres