Valdresmeieriet
Annonse

Valdresmeieriet

Tradisjonen for osteproduksjon er lang i Valdres. Det var vanlig å yste på stølene om sommeren og kunnskapen gikk i arv. Med utgangspunkt i gården Færden i Valdres har familien vår foredlet råvarer fra naturen i generasjoner og i 2011 valgte vi å fører noen av disse tradisjonene videre ved å etablere Valdresmeieriet.

I dag holder vi til i moderne meierilokaler på Fosheim i Røn, i et bygg hvor det har foregått ysting før oss i 100år.

Det er ekstra moro at satsingen vår har betalt seg i flere utmerkelser som «Årets ost», «Årets matspire” i den prestisjetunge matkonkurransen Det norske måltid, og gull- og bronsemedaljer i World Cheese Award 2018.

Valdresmeieriet er en del av Wangensten AS, godt kjent for sin rakfiskproduksjon.

Håndlaget ost fra helmelk

Valdresmeieriet produserer Valdres Ost, som er faste guloster med og uten krydder. Osten blir ystet for hånd av helmelk fra utvalgte gårder i Valdres.

Kjærligheten til Valdres preger fullt ut alt bedriften gjør og vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, fra råvarer til produksjon og leveranse. Vi er stolte av å levere kvalitetsost av lokale råvarer, med en rik og ekte smak!

Les mer om produksjonen og våre produkter på valdresmeieriet.no

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle