Her finner du frisør Fagernes og omegn

Nederst på siden får du en oversikt over frisørsalonger og frisør Fagernes. 

Er du på leting etter en frisør Fagernes, eller i områdene rundt? Her har vi laget en oversikt over alle salongene i Nord-Aurdal.

Til tross for at det er frisørsalonger i hele kommunen så har vi nevnt Fagernes spesielt på denne siden, men du har også muligheter på Leira, Aurdal og Skrautvål.

Flest frisører på Fagernes

Frisørsalong og frisør Fagernes og Nord-Aurdal, ikon

Som kommunesentrum og største sted i Valdres, så vil du finne flest frisører på Fagernes. Med mange valgmuligheter er det svært gode muligheter for å finne din fremtidige, faste frisør.

Dame- og herrefrisører på Fagernes

De fleste frisørsalongene fungerer både som dame- og herrefrisør på Fagernes. Kanskje kan man «slå to fluer i en smekk» og ta få time til flere i familien samtidig.

Flere frisører tar også på seg oppsett av hår til spesielle begivenheter som bryllup.

Hårprodukter som shampo, balsam, hårvoks, hårkur m.m.

Har du behov for et hårprodukt som shampo, balsam, hårvoks eller hårkur. Eller kanskje en rettetang, hårføner eller andre ting til håret? Mange frisører har et godt utvalg som forhandles fra salongen og kan sannsynligvis bestille ved spesielle behov.

Se også:
Andre bedrifter innen velvære i Valdres
Frisører i hele Valdres|

Finn en frisør Fagernes og ellers i Nord-Aurdal:

Hedna

Vi tilbyr herreklipp, dameklipp og barneklipp. Farge, striper, balayage, foilyage, permanent, brudepynting, oppsett av hår, gelish, hull i ørene, farge av vipper og bryn.

Andre bedrifter innen velvære i Valdres