Dekk i Valdres
Lokale bedrifter

Sommerdekk Valdres – forhandlere

Her finner du en oversikt over de som kan hjelpe deg med kjøp og salg av sommerdekk Valdres. 

Når vinteren er over og varmegradene kommer sigende er det på tide å skifte til sommerdekk. Fra første helgen etter påske og til 31.oktober er det ikke lov å kjøre med piggdekk. Statens Vegvesen påpeker: “Du kan bruke piggdekk og kjetting utenom disse datoene dersom føret krever det.” Med andre ord – bruk sunn fornuft. Piggfrie vinterdekk kan du derimot bruke hele året, men har ikke nødvendigvis like god kjøreegenskaper på sommerføre. Kravene til mønsterdybde på sommerdekk er minimum 1,6 mm, men det anbefales at man skifter tidligere.

Utvalget av sommerdekk er stort og varierer mye når det gjelder pris og kvalitet. Selvfølgelig er dimensjon en nøkkelfaktor når det kommer til pris. Kvaliteten på dekkene gjenspeiles ofte i prisen, men hvor god kvalitet trenger du? Ideelt så bør man kjøpe så gode dekk som mulig, men det ikke sikkert økonomien tillater det. Bedriftene som forhandler sommerdekk i Valdres har dette som sitt fagfelt og kan gi gode råd om dette er ønskelig.

Er du en av mange med feriested i Valdres? Husk at temperaturen og kjøreforhold kan være annerledes her enn på hjemstedet ditt!
Kanskje kan det også være gunstig med dekkhotell i Valdres? Sannsynligvis er prisene bedre her og ofte er man vel i Valdres både første og siste dagen man trenger sommerdekkene.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle