Alt innen bildekk og andre dekk Valdres

Nederst på siden får du en oversikt over de som kan hjelpe deg med dekk og bildekk Valdres. Salg, dekkhotell, reparasjoner og felger. 

På denne siden ønsker vi å gjøre det lettere å finne de aktørene som jobber med, og selger dekk i Valdres. De fleste kan hjelpe med salg av bildekk Valdres, men enkelte kan også hjelpe deg med de fleste andre kjøretøy.

Kjøpe dekk, hva bør jeg tenke på?

Dimensjonen på dekkene er som oftest bestemt ut ifra felgene du har på bilen, men man må likevel ta en del valg når man skal kjøpe nye dekk.

Enkelte ønsker å finne billige dekk i Valdres, mens andre er mindre opptatt av pris og setter kvalitet, utseendet og kjøreopplevelse først. Aktørene nedenfor har dekk som sine fagfelt og vil kunne hjelpe deg med å ta det riktige valget, for deg.

Dekkhotell i Valdres

Dekkhotell, reparasjoner og forhandlere av felg og dekk i Valdres, illustrasjonMange aktører som tilbyr dekk, kan også hjelpe deg med såkalt dekkhotell i Valdres. I stedet for at du skal drasse med deg hjulene hjem, når en ny sesong starter, så tar disse bedriftene vare på dekkene dine.

Dekkhotell kan bidra til bedre plass i garasjen og at du slipper å frakte dekk mellom verksted og hjem, hver sesong. I tillegg lagrer disse aktørene dekkene dine i gunstige forhold (riktig temperatur og uten sollys), noe som kan resultere i lengre levetid for bildekkene dine.

Reparasjoner av dekk/felg

Ved skader på dekk og felg, så er det ikke nødvendigvis slik at du må kjøpe nytt. Flere av bedriftene nedenfor kan også hjelpe deg med reparasjon av dekk og felg, så langt det er lønnsomt.

De fleste bilverksted i Valdres kan hjelpe deg med dekksalg og omlegging, men det lagerførte utvalget kan variere fra aktør til aktør.

Se også:
Andre bedrifter innen bil og motor
Bilverksted i Valdres
Vinterdekk i Valdres
Sommerdekk i Valdres

Forhandlere av dekk Valdres:

Hovli Auto AS

Lokaler på Leira i Valdres og er regionens Toyota forhandler. Levering av nye Toyota biler, innbytte av gammel bil, finansiering, bilrekvisita og deler m.m.

Jabra Maskin AS

Jabra Maskin AS hjelper deg med massetransport, grusing, brøyting og andre tjenester tilknyttet tippbil. I tillegg forhandler bedriften dekk og felg; bil, lastebil og andre kjøretøy

Mjøsbil avd. Bagn

Mjøsbil avd. Bagn, tidligere Bagn Bilservice, har holdt til i Bagn i mange år. Vi er både Mekonomen Bilverksted og Vianor Dekksenter – hos oss får du med andre ord hjelp til det meste som har med bil å gjøre.

Finn andre bedrifter innen bil og motor i Valdres