bilverksted i valdres
Lokale bedrifter

Bilverksted Valdres – uavhengige og merkeverksted

Nederst på siden får du en oversikt som skal hjelpe deg å velge bilverksted Valdres. Her får du hjelp med alt fra vedlikehold og reparasjoner, til bilservice og eu-kontroll. 

Når du skal velge bilverksted Valdres så har du mange muligheter å velge mellom, både merkeverksteder og uavhengige aktører. Flest bilverksted finner du på Fagernes, men de fordeler seg over hele regionen.

Mange hytteeiere og turister velger å utføre reparasjoner, vedlikehold og kontroller av bilen mens de er i Valdres. Verkstedenes kunnskap og kompetanse er det ingenting å utsette på. Sannsynligvis er også timeprisene lavere her, sammenlignet med mange andre steder i landet.

Uavhengige- eller merkeverksted?

I likhet med andre steder så er enkelte bilverksteder uavhengig av bilmerker, mens andre er merkeverksted og har spesialisert seg på noen utvalgte leverandører. Ofte driver merkeverkstedene også som bilforhandler av nye og brukte biler av tilsvarende merker.

Hvilket type verksted som er den beste løsningen har ikke vi kompetanse til å besvare. Sannsynligvis er tilbudet og kompetansen hos hvert enkelt verksted like så aktuelt å vurdere.

EU-kontroll, service av bil, firehjulskontroll, bilglass m.m.

Hos bilverkstedene i Valdres får du hjelpe med stort sett alt du skulle ha behov for til bilene. EU-kontroll, service av bil, firehjulskontroll, reparasjon / bytting av bilglass, og ellers ulike kontroller, reparasjoner og vedlikehold av bil.

På nettsidene til Statens Vegvesen kan du sjekke når bilen din skal EU-kontrolleres. Det eneste du trenger er skiltnummeret på bilen din.

Flere verksted i Valdres kan også hjelpe deg med oppretting og billakkering, salg av dekk og felg, og salg av bilrekvisita og bildeler.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle