Bilverksted Valdres – merkeverksted og uavhengige verksted

Nederst på siden får du en oversikt som skal hjelpe deg å velge bilverksted Valdres. Her får du hjelp med alt fra vedlikehold og reparasjoner, til bilservice og eu-kontroll. 

Når du skal velge bilverksted Valdres så har du mange muligheter å velge mellom, både merkeverksteder og uavhengige aktører. Flest bilverksted finner du på Fagernes, men de fordeler seg over hele regionen.

Mange hytteeiere og turister velger å utføre reparasjoner, vedlikehold og kontroller av bilen mens de er i Valdres. Verkstedenes kunnskap og kompetanse er det ingenting å utsette på. Sannsynligvis er også timeprisene lavere her, sammenlignet med mange andre steder i landet.

Uavhengige- eller merkeverksted?

Bilverksted Valdres, illustrasjonI likhet med andre steder så er enkelte bilverksteder uavhengig av bilmerker, mens andre er merkeverksted og har spesialisert seg på noen utvalgte leverandører. Ofte driver merkeverkstedene også som bilforhandler av nye og brukte biler av tilsvarende merker.

Hvilket type verksted som er den beste løsningen har ikke vi kompetanse til å besvare. Sannsynligvis er tilbudet og kompetansen hos hvert enkelt verksted like så aktuelt å vurdere.

EU-kontroll, service av bil, firehjulskontroll, bilglass m.m.

Hos bilverkstedene i Valdres får du hjelpe med stort sett alt du skulle ha behov for til bilene. EU-kontroll, service av bil, firehjulskontroll, reparasjon / bytting av bilglass, og ellers ulike kontroller, reparasjoner og vedlikehold av bil.

På nettsidene til Statens Vegvesen kan du sjekke når bilen din skal EU-kontrolleres. Det eneste du trenger er skiltnummeret på bilen din.

Flere verksted i Valdres kan også hjelpe deg med oppretting og billakkering, salg av dekk og felg, og salg av bilrekvisita og bildeler.

Se også:
Andre bedrifter innen bil og motor
Bilforhandlere i Valdres
Bilrekvisita og deler i Valdres
Oppretting og lakkering i Valdres
Dekk og felg i Valdres
Leiebil i Valdres

Finn og velg bilverksted i Valdres:

Hovli Auto AS

Lokaler på Leira i Valdres og er regionens Toyota forhandler. Levering av nye Toyota biler, innbytte av gammel bil, finansiering, bilrekvisita og deler m.m.

Mjøsbil avd. Bagn

Mjøsbil avd. Bagn, tidligere Bagn Bilservice, har holdt til i Bagn i mange år. Vi er både Mekonomen Bilverksted og Vianor Dekksenter – hos oss får du med andre ord hjelp til det meste som har med bil å gjøre.

Valhall Auto AS

Forhandler av Nissan, Suzuki og Isuzu i Valdres. I tillegg er vi tilknyttet verkstedkjeden MECA og utfører service, PKK/Eu-kontroll og andre tjenester på kryss av bilmerker.

Finn andre bedrifter innen bil og motor i Valdres