Bakeri Valdres
Lokale bedrifter

Bakeri Valdres – Lokale bakevarer fra Valdres

Nederst på denne siden vil du få en oversikt over bakeri Valdres, konditori Valdres og generelt de som baker og/eller selger lokale bakevarer fra Valdres.

Et bakeri er en virksomhet som produserer og selger ulike former for bakevarer. Brød, kaker, kjeks, flatbrød, lefser og lignende.

Det er lange tradisjoner for baking i Valdres og fortsatt er det mange som er flinke til å lage egne bakevarer i hjemmet. Hvem lar seg ikke friste av hjemmelaget brød med godt pålegg? Eller kanskje en god kringle, et skolebrød eller ei bløtkake til et hyggelig lag?

Kjøpe lokale bakervarer i Valdres

Til tross for at mange er flink, så er det ikke alle som kan, eller har tid, til å bake sine egne bakevarer. Da er det ekstra fint at vi har bakeri Valdres, hvor vi får kjøpt lokale bakevarer.

Noen aktører produserer brød og andre bakevarer i større skala, som forhandles gjennom lokale matvarebutikkerkafeer og restauranter. Andre har spesialisert seg på å bake nydelige, designede kaker til spesielle begivenheter som bryllup, bursdag og julebord.

Hvor du får kjøpt bakevarene avhenger som sagt av virksomheten, les mer på hver aktør nedenfor. Noen har egne utsalg, noen baker på bestilling og noen selger gjennom matvarekjeder og andre bedrifter.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle